ROBOT LORDS OF SALEM

INFO

ROBOT LORDS OF SALEM

Ημερομηνίες: 20 & 21 Δεκεμβρίου 2018

Ώρα Έναρξης: 21:30

Είσοδος: 10 & 5€ (φοιτητικό)

 

Μουσική, στίχοι: Παντελής Πιλάβιος, με μερικές όμορφες μελωδίες που έγραψε ο Φίλιππος Τσιμάς.

Ενορχήστρωση: Παντελής Πιλάβιος. Περαιτέρω αλλαγές και ενορχήστρωση: Robot Lords of Salem.

 

Robot Lords of Salem:

Σωτήρης Τσόλης: τύμπανα

Παναγιώτης Κωστόπουλος: τύμπανα

Κώστας Ζάμπος: τύμπανα, synth, φωνητικά

Φίλιππος Τσιμάς: ηλ. μπάσο

Γιώργος Κωστόπουλος: ηλ. μπάσο, κοντραμπάσο, synth

Έρικ Παναγόπουλος: ηλ. κιθάρα

Παντελής Πιλάβιος: ηλ. κιθάρα, synth, φωνητικά

 

Beton7, τηλ.: + 30 210 7512625 | www.beton7.com - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Beton7 | Πύδνας 7, Βοτανικός-Αθήνα 11855 [σταθμός μετρό Κεραμεικός]

 

"Robot Lords of Salem” Two-Night Installation Residency at Beton7 

 

Η Polyscope παρουσιάζει με ενθουσιασμό στο Beton7 την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου (21:30) το πρώτο installation piece της, το οποίο είναι βασισμένο πάνω στην τρέχουσα συνεργασία του μουσικού σχήματος “Robot Lords of Salem” και των καλλιτέχνιδων Αριάδνη Στροφύλλα και Μάριον Μανίκα. Ο στόχος αυτής της σύμπραξης, για την οποία θα υπάρξουν δύο παραστάσεις, είναι να δημιουργήσει ένα εμβυθιστικό οπτικοακουστικό πεδίο, διαφορετικό για κάθε φορά, το οποίο δεν θα επαναληφθεί.

Η μουσική που θα παρουσιαστεί έχει δομηθεί πάνω σε δύο βασικούς άξονες: To κύριο μελωδικό όργανο είναι ένα ηλεκτρικό μπάσο κουρδισμένο σε 5ες (αντί για 4ες ως είθισται). Ζητείται συχνά από τους τρεις ντράμερ του σχήματος να ακούγονται σαν ένα πλάσμα με έξι χέρια και έξι πόδια.

Η μουσική θα είναι θεμέλιο πάνω στο οποίο η κάθε καλλιτέχνιδα θα αναλάβει την οπτική διάσταση της παράστασης, μεταβάλλοντας την αντίληψη των θεατών για την μουσική, κάνοντας έτσι την καθεμία παράσταση μοναδική. Οι δύο καλλιτέχνιδες καλούνται να συνοδεύσουν την μπάντα στις τρεις τελευταίες πρόβες για να δημιουργήσουν ένα in situ έργο τέχνης. Το έργο αυτό αποτελεί κομμάτι ενός μεγαλύτερου συνόλου δουλειάς, επηρεασμένο από το πρωτόλειο μουσικό υλικό κατά τη διάρκεια όλων των προβών. Έτσι δημιουργείται ένας τρέχων διάλογος ο οποίος οδηγεί στις δύο παραστάσεις. Η όλη εμπειρία θα λειτουργήσει σαν ένα επιστημονικό πείραμα, η μουσική θα έχει το ρόλο της "σταθερής" μεταβλητής και τα έργα τέχνης της "ανεξάρτητης". Διαφορετικά οπτικά ερεθίσματα πιθανότατα να καταστήσουν διαφορετική την εμπειρία της "ίδιας" μουσικής (η μουσική σπάνια εκτελείται με τον ίδιο τρόπο).

 

 

Αρχική  |  Επικοινωνία  |  Beton7ArtRadio  |  Copyright © 2015. All Rights Reserved.

Κατηγορίες

Το Beton7

Το BΕΤΟΝ7 είναι Κέντρο
Τέχνης και Πολιτισμού.


Διαθέτει αίθουσα τέχνης,
χώρο παραστάσεων και καφέ,
στην περιοχή Βοτανικός
και στοχεύει να παρουσιάσει
πολιτιστικά γεγονότα (θεατρικές
παραστάσεις, συναυλίες,
παραστάσεις χορού, εκθέσεις,
προβολές, σεμινάρια) και προσωπικότητες
από την ελληνική και διεθνή
καλλιτεχνική κοινότητα.

Επικοινωνία

Πύδνας 7
Αθήνα
Βοτανικός
11855

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
210 751 2625