Το ντουέτο του σαξοφωνίστα Γιάννη Παπαναστασίου με τον πιανίστα Σπύρο Μάνεση στο έβδομο Jazz Café Afternoon, στις 10 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο beton7cafe.

Ημερομηνία: Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013
Ώρα έναρξης: 19:00
Ελεύθερη Είσοδος

Το ντουέτο του σαξοφωνίστα Γιάννη Παπαναστασίου με τον πιανίστα Σπύρο Μάνεση αποτελεί τη σύμπραξη δυο μουσικών με πολύ ξεχωριστή μουσική προσωπικότητα και ήχο.
Ο Γιάννης Παπαναστασίου είναι ένας από τους κορυφαίους σαξοφωνίστες και μουσικούς της jazz στην Ελλάδα, με ήχο που χαρακτηρίζεται από την παράδοση του mainstream και με έντονα στοιχεία λυρισμού, εξωστρέφειας και χιούμορ.
Ο Σπύρος Μάνεσης, με δραστηριότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη χαρακτηρίζεται από έναν μοντέρνο ήχο με έντονα τόσο τα λυρικά όσο και τα ρυθμικά στοιχεία. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το album του με τον τίτλο “Undelivered” που έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.
Οι δύο μουσικοί παρουσιάζουν αυτή την Κυριακή στις 10 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο beton7cafe συνθέσεις τους και ρεπερτόριο από την ιστορία της jazz υπό το πρίσμα ενός δημιουργικού παιξίματος με έντονο το στοιχείο του interplay.

Γιάννης Παπαναστασίου: άλτο σαξόφωνο
Σπύρος Μάνεσης: πιάνο


 

   

Αρχική  |  Επικοινωνία  |  Beton7ArtRadio  |  Copyright © 2015. All Rights Reserved.

Κατηγορίες

Το Beton7

Το BΕΤΟΝ7 είναι Κέντρο
Τέχνης και Πολιτισμού.


Διαθέτει αίθουσα τέχνης,
χώρο παραστάσεων και καφέ,
στην περιοχή Βοτανικός
και στοχεύει να παρουσιάσει
πολιτιστικά γεγονότα (θεατρικές
παραστάσεις, συναυλίες,
παραστάσεις χορού, εκθέσεις,
προβολές, σεμινάρια) και προσωπικότητες
από την ελληνική και διεθνή
καλλιτεχνική κοινότητα.

Επικοινωνία

Πύδνας 7
Αθήνα
Βοτανικός
11855

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
210 751 2625