Το Beton7 παρουσιάζει τη δημιουργική ομάδα HMG Music Position στις 8 Μαρτίου 2014 αυτοσχεδιασμοί & free sessions, έκθεση φωτογραφίας, προβολές

Ημερομηνία: 8 Μαρτίου 2014
Ώρα έναρξης: 18:00
Είσοδος Ελεύθερη

Η δημιουργική ομάδα HMG Music Position θα συναντήσει τους φίλους της μουσικής και της κιθάρας σε μια μοναδική παρουσίαση που περιλαμβάνει έκθεση και δοκιμή μοναδικών εγχόρδων (21 κιθάρες και μπάσα),αυτοσχεδιασμούς & free sessions και μια έκθεση φωτογραφίας.

“Τέσσερα χρόνια έχουν ήδη περάσει από την πρώτη επισκευή που κάναμε σ' ένα πολύ ατυχές και σοβαρά τραυματισμένο ηλεκτρικό μπάσο. Μετά μια κιθάρα πήρε σειρά.
Κατασκευάσαμε το πρώτο μας σώμα για να διασκεδάσουμε, με σκοπό να φτιαχτεί μια κιθάρα για τον μεγάλο γιό μου, τα υπόλοιπα κομμάτια υπήρχαν από μια διαλυμένη κιθάρα του '60 αγνώστων λοιπών στοιχείων και η Lizard I γεννήθηκε. Ακουγόταν πραγματικά όμορφα και ήταν η έμπνευση, η φλόγα που άναψε φωτιά σ' ένα παιχνίδι με ξύλο, μέταλλο, ηλεκτρονικά και ήχο. Πραγματική ευχαρίστηση!
Σε αυτό το ταξίδι, ο Δημήτρης ήταν και είναι το πρώτο βιολί κι ακολούθησε ο Άγγελος, ο Σταμάτης, ο Γιώργος, ο Σταύρος,που με τις εμπνευσμένες φωτογραφίες του ανέδειξε την δουλειά μας και πολλοί ακόμα φίλοι που βρήκαν το παιχνίδι ενδιαφέρον.
Στις 21 του Νοέμβρη στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού BETON7 θα μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα μοναδικά παιχνίδια μας, που ήδη μας έκαναν να χαμογελάμε επικίνδυνα!
Η αγάπη μας για τον ήχο, τα χρώματα το ξύλου και τη δημιουργία, μας έφερε στο Βοτανικό να εκθέσουμε τα πάθη μας ελεύθερα!”

Σε συνεργασία με το Music Center Athens – ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (www.musicenter.gr) θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο κιθάρας από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Λευτέρη Χριστοφή (Βenedetto & Blue Note Artist), workshop με συμμετοχή καθηγητών της σχολής και συναυλία των σπουδαστών της με το group Bacchus Priest.

Για τους καλλιτέχνες
Δημήτρης Μ. Περίεργος | Επί 24 συναπτά έτη μπασίστας της ιστορικής πολιτικής μπάντας των Deus eX Machina. Εργάτης του ξύλου και της αρμονίας.
Άγγελος Μ. Περίεργος | Κιθαρομπασίστας από τα 80’ς, μηχανολάγνος, εργάτης της αγνής τεχνολογίας και των project.
Γιώργος Π. Περίεργος | Πολυπράγμων, κιθαρίστας, σαξοφωνίστας κι εργάτης μουσικών –κι όχι μόνο- οργάνων.
Σταμάτης Π. Περίεργος | Γραφίστας, κιθαρίστας κι εργάτης του laser και της αισθητικής.
Γιώργος Κ. Περίεργος | Λάτρης του rhythm’ section, drummer, μπασίστας κι εργάτης του αερογράφου.  
Σταύρος Π. Περίεργος | Φωτογράφος.
More @: www.handmadeguitars.gr 

Αρχική  |  Επικοινωνία  |  Beton7ArtRadio  |  Copyright © 2015. All Rights Reserved.

Κατηγορίες

Το Beton7

Το BΕΤΟΝ7 είναι Κέντρο
Τέχνης και Πολιτισμού.


Διαθέτει αίθουσα τέχνης,
χώρο παραστάσεων και καφέ,
στην περιοχή Βοτανικός
και στοχεύει να παρουσιάσει
πολιτιστικά γεγονότα (θεατρικές
παραστάσεις, συναυλίες,
παραστάσεις χορού, εκθέσεις,
προβολές, σεμινάρια) και προσωπικότητες
από την ελληνική και διεθνή
καλλιτεχνική κοινότητα.

Επικοινωνία

Πύδνας 7
Αθήνα
Βοτανικός
11855

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
210 751 2625